Train niet alleen je spieren maar ook je brein. De perfecte balans!

Schaken is fitness voor het brein en een heel leuk spel. Iedereen kan het heel simpel al gamend leren met Chessity. Net als bij voetbal hoef je geen prof te zijn om voetbal leuk te vinden. Zo hoef je ook geen bolleboos te zijn om schaken leuk te vinden.

Met een online account op Chessity leer je heel makkelijk, stap voor stap, schaken. Je kan tegen elkaar gamen en allerlei spelletjes doen. Niet alleen op de club maar ook thuis! Deze methode is door de KNSB erkent en onderdelen kunnen worden afgerond met een officieel KNSB-schaakdiploma.

De lessen worden altijd op dinsdagmiddagen van 4 tot 5 in de Oase gegeven door ons schaaklid Wilma Dufrenne. Wilma is lang geleden regionale dameskampioene geweest en nu KNSB schaaktrainer1.

Kom jij bij ons schaken?

Vind je spelletjes doen leuk? Wil je eens uitproberen of schaken leuk is? Kun je al schaken maar wil je beter worden? Ben je niet jonger dan 6 jaar of ouder dan 16 jaar? Kom dan meedoen met de proeflessen en neem wel je I-pad of laptop mee.

Proeflessen

In 2019 zijn de proeflessen gepland op 15, 22 en 29 januari van 16.00 – 17.00 uur.

Opgeven kan via het contactformulier.